Afwasbaar systeemplafond

Een afwasbaar systeemplafond is ook zeer geschikt voor vochtige ruimtes

In ruimtes die aan de HACCP norm moeten voldoen zijn afwasbare systeemplafonds ideaal. Horecagelegenheden, laboratoria, productieruimten in de voedingsmiddelenindustrie etc. De HACCP eisen moeten er voor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Een van de onderdelen die aan deze eisen dient te voldoen is uiteraard het plafond. Door de hygiënische waterafstotende en waterdichte afwerklaag vormen plafondtegels die afwasbaar zijn geen voedingsbodem voor bacteriën en schimmels.

Montage van afwasbare systeemplafonds

Afwasbare systeemplafonds zijn snel en makkelijk te plaatsen. Het is een verlaagd plafond dat via ophangsystemen gemonteerd wordt. Er zijn diverse soorten, maten, materialen en kleuren denkbaar als het gaat om uw plafond. Ons online aanbod is bij wijze van spreken onuitputtelijk. Van gewone plafondpanelen tot afwasbare plafondtegels die hygiëne garanderen. Een systeemplafond wordt voornamelijk gebruikt in de zakelijke markt zoals winkels, kantoren en bedrijven. Ook voor gebouwen in de gezondheidszorg is een hygiënisch ingericht gebouw essentieel waar een afwasbaar plafond een absolute vereiste is.

Afwasbaar en akoestische plafondpanelen

Een afwasbaar plafond kán tevens akoestisch zijn. Akoestisch comfort is een element dat vaak over het hoofd wordt gezien. De keuze van geluidsisolerende materialen is uiteraard afhankelijk van de aard van het geluid en van het vereiste akoestische comfort in een bepaalde ruimte. Geluid is een luchttrilling en kenmerkt zich door zijn frequentie, zijn sterkte en zijn duur. Het is een complexe mengeling van zuivere tonen met veelvuldige frequenties. Geluid kan galm of holle klanken veroorzaken en dat is hinderlijk. Afwasbare systeemplafondplaten kopen die ook akoestisch comfort bieden is een prettige bijkomstigheid. Wij bieden u volop keuze in onze online shop waar u zoveel plafondpanelen kunt kopen als dat u nodig heeft. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsproducten tegen eerlijke prijzen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u winkelen op categorie.

Vanuit ons grote magazijn bezorgen wij als leverancier allerhande systeemplafonds in een groot deel van Nederland. Van akoestisch tot aan afwasbaar. Hieronder noemen wij enkele bekende steden, maar ook daarbuiten zijn wij actief. De levertijd bedraagt meestal 1 tot 3 werkdagen. U kunt uw bestelde materialen vanzelfsprekend ook in ons magazijn komen ophalen. Verder op onze website staan onze openingstijden. Heeft u vragen op het gebied van een afwasbaar systeemplafond, plafondtegels, randprofielen of plafondprofielen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook direct eenvoudig online bestellen.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!