Goedemorgen/middag/avond lezers,

Na een heerlijke vakantie gaan we de draad nu weer oppakken met betrekking tot bloggen. De komende periode willen we in onze blogs zoveel mogelijk antwoord geven op bepaalde vragen die regelmatig gesteld worden door onze klanten. Heeft u vragen over andere onderwerpen? Kijk dan even bij meest gestelde vragen en misschien vindt u daar uw antwoord.

Zo, om even terug te komen op het onderwerp waar we het over willen hebben… Bezorgkosten. Regelmatig krijgen we de volgende vragen: Waarom zijn die bezorgkosten zo hoog? Bij Bol.com betaal ik geen verzendkosten waarom bij jullie wel? Via PostNL zijn de bezorgkosten maar 4,95 waarom rekenen jullie dan € 65,-?

De bezorgkosten die wij hanteren zijn eigenlijk vrij gemakkelijk te verklaren. De producten waar wij mee werken zijn vaak gevoelige producten. Nu denkt u plafondplaten? Die zijn toch zo stevig als wat. Aan de ene kant klopt dit aan de andere kant niet. Een plafondplaat is inderdaad vrij stevig zodra hij in uw systeemplafond ligt. Hij kan dan geen kant meer op en kan eigenlijk alleen beschadigd worden als hij er nogmaals wordt uitgehaald of er wat tegenaan gegooid wordt. Echter voordat hij in uw systeemplafond ligt heeft hij nog een weg te gaan. Hij moet namelijk van ons adres naar uw adres komen. Dit is een punt waar het goed mis kan gaan.

Bezorgdiensten gooien en schuiven regelmatig met dozen of pakketten. Dit zijn allemaal momenten waar de plafondplaten beschadigen. Zo kan het bijvoorbeeld verkeerd vervoerd worden of ze laten op een hoek vallen. Indien een pak plafondplaten op de punt van de doos valt zijn vaak in één keer alle plafondplaten beschadigd. Als u dan een beetje pech heeft, is er zodra de plafondplaten geleverd worden geen één meer te gebruiken.  Uiteraard zit u hier niet op te wachten.

Dit zijn de voornaamste redenen waarom wij veelal met eigen chauffeurs werken. Onze eigen chauffeurs kennen de producten en weten hoe ze hier mee om moeten gaan. Uiteraard brengt dit wat extra kosten met zich mee maar u kunt er vanuit gaan dat de producten met de juiste zorg worden geleverd.

Naast onze eigen chauffeurs werken wij ook met een vaste bezorgdienst. De reden waarom wij soms met een bezorgdienst werken is omdat wij voor u altijd de producten zo snel mogelijk willen leveren. Hebben we op dat moment geen route naar uw locatie? Dan gaat het met de bezorgdienst mee. Indien het product meegaat met de bezorgdienst wordt dit ten alle tijde volledig ingepakt. Dit kost wat tijd maar zo kunnen we u onze kwaliteit garanderen.

Overigens zijn onze producten die per post te verzenden zijn goedkoper. Deze verzenden we namelijk voor € 15,-.

Zo, om een lang verhaal kort te maken, onze bezorgkosten zijn gebaseerd op kwaliteit en service. Voor die 4,95 bij PostNL kunnen wij u dat simpelweg niet garanderen. Graag zien we uw bestelling tegemoet zodat we onze kwaliteit en service kunnen bewijzen.

Hopelijk heeft u wat aan deze blog en we zien u graag terug bij de volgende. Tot over een maand!

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!