Deze maand geen probleem of oplossing wat we voor u gaan toelichten.

Eigenlijk wilde we het nog als een verassing houden, maar om u toch al een klein inzicht te geven willen we deze blog wijden aan onze nieuwe webshop. Waarom? Dat vindt u hieronder.

Klantvriendelijkheid optimaliseren

 Uiteraard proberen wij  onze klanten te allen tijde zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mede door feedback van bestaande en nieuwe klanten zijn we tot de verschillende onderstaande ontwikkelingen gekomen.

  • Plafondwijzer
  • Prijs per m²
  • Verassingen????

De plafondwijzer gaat u zo goed mogelijk verwijzen naar de meest geschikte plafondplaat voor uw ruimte. Zo bent u straks met een paar klikken op de knop bij de juiste plafondplaat. We hebben besloten om dit te ontwikkelen omdat we merkten dat klanten vaak toch met de vraag kwamen ‘welke plafondplaat is nu de beste voor mijn ruimte’.

De prijs per m² werd al aangegeven bij de product specificaties. Straks kunt u die prijs ook al vinden bij het product zelf. Dit scheelt weer een extra druk op de knop waardoor u direct in beeld heeft wat de desbetreffende prijs per m² is.

Verdere ontwikkelingen binnen de webshop

Naast deze twee speerpunten die we wilde verbeteren in onze webshop gaan er nog veel meer interessante ontwikkelingen plaatsvinden. Deze houden we nog wel even geheim… Het streven is om in de tweede week van juni definitief online te gaan.

Tot snel op onze vernieuwde en gerestylede webshop!

Hieronder alvast een sneakpreview….

Homepage

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!