Over AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Snelle levering!

Remon

Mijn naam is Remon.

Sinds september 2015 ben ik fulltime werkzaam bij Jaleco Totaal Projectafbouw. Nadat ik mijn opleiding Assistent Manager Internationale Handel had afgerond was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Die heb ik gevonden met AfbouwTotaal! Binnen AfbouwTotaal verwerk ik de webshop orders en sta u ook te woord over eventuele vragen of advies. Hiernaast zorg ik er ook voor dat er steeds meer producten te vinden zijn op de webshop zodat u kunt kiezen uit een breed assortiment.

Furkan

Mijn naam is Furkan.

In 2020 heb ik mijn afstudeerstage afgerond bij Jaleco B.V. Dit heb ik gedaan voor de opleiding Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds het behalen van mijn opleiding ben ik in dienst bij Jaleco Totaal Projectafbouw & AfbouwTotaal.

Binnen AfbouwTotaal houd ik me vooral bezig met het optimaliseren van de webshop en sta ik open voor al uw vragen. Samen met mijn collega’s proberen wij uw wensen en behoeften zo volledig mogelijk te vervullen.

Sem

Mijn naam is Sem.

In 2020 heb ik mijn afstudeerstage afgerond bij Jaleco B.V. Dit heb ik (net als Furkan) gedaan voor de opleiding Ondernemerschap & Retail Management (minor: online marketing) aan de Hogeschool Rotterdam.

Ik heb na mijn opleiding een tijdje in Curaçao gewerkt bij een online marketing bureau. Sinds ik weer terug ben in Nederland werk ik bij Jaleco Totaal Projectafbouw en AfbouwTotaal. Binnen deze bedrijven spendeer ik mijn tijd aan alle marketingactiviteiten, online en offline.

Cock

Mijn naam is Cock.

Ik ben al meer dan 35 jaar werkzaam in de afbouwbranche. In 1985 zijn we begonnen in een oude boerenschuur en inmiddels zijn we gevestigd in een prachtig pand aan de Veenweideweg te Nieuw-Lekkerland.

In de loop der jaren hebben wij ons gespecialiseerd in alle aspecten van de afbouw. Jaleco Totaal Projectafbouw en AfbouwTotaal staan dan ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de afbouw. Met deze ervaringen proberen we u uiteraard zo goed mogelijk op weg te helpen met het leveren en adviseren op het gebied van afbouw producten.

larskoorevaar

Mijn naam is Lars.

Ik begon bij Jaleco Totaal Projectafbouw en AfbouwTotaal als stagiair en ik werk ondertussen al weer een tijdje vast binnen deze bedrijven.

Het leveren en klaarzetten van orders van klanten valt onder mijn werkzaamheden. Ik heb altijd al een passie gehad voor logistiek en door snel te schakelen en efficiënt te werken komt jouw pakket zo snel mogelijk bij jou terecht.

Robin Bakker

Mijn naam is Robin.

In 2021 heb ik mijn afstudeerstage afgerond bij Jaleco B.V. Dit heb ik gedaan voor de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds het behalen van mijn opleiding ben ik in dienst bij Jaleco Totaal Projectafbouw & AfbouwTotaal.

Ik ben begonnen als marketeer en calculator, maar tegenwoordig houd ik mij meer bezig met de werkvoorbereiding. Bij AfbouwTotaal zorg ik dat onze prijzen up-to-date blijven en ben ik verantwoordelijk voor online marketing taken zoals de socials. Volg jij ons al!? AfbouwTotaal Linkedin.

Wie zijn wij?

AfbouwTotaal is een onderdeel van Jaleco Totaal Projectafbouw dat al meer dan 35 jaar een gerenommeerd bedrijf is in de afbouwbranche. Voor Jaleco Totaal Projectafbouw staat het doel u te ontzorgen in de afbouw van uw project op nummer één. Het maakt niet uit of uw project nu groot of klein is. In september 2016 is AfbouwTotaal ontstaan. Wij zijn met name gericht op het direct leveren van systeemplafonds, verlichting, STAS schilderijsystemen en andere systeemplafond benodigdheden. De teams van Jaleco Totaal Projectafbouw en AfbouwTotaal werken nauw met elkaar samen zodat er eventueel snel geschakeld kan worden van leveren en montage.

Met een magazijn van 1200m² kunnen wij veel producten uit voorraad leveren. De producten die wij u uit voorraad kunnen leveren worden ook binnen 24 uur geleverd. Door onze centrale ligging in het land is afhalen ook vaak een goede mogelijkheid. De voorraad producten die ‘s ochtends besteld worden kunnen vervolgens diezelfde dag al worden opgehaald.

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor AfbouwTotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!