Akoestisch systeemplafond

Een Akoestisch systeemplafond zorgt er voor dat het geluid in de ruimte wordt opgevangen en niet teruggekaatst, waardoor er geen galm ontstaat. Onderstaande plafondplaten zijn uitermate geschikt om de akoestiek in de ruimte mee te verbeteren.

Met een akoestisch systeemplafond verdwijnt de galm in uw huis of op kantoor

Geluidsoverlast is één van de grootste storende factoren in onze samenleving. Thuis, maar ook in een werkomgeving kunnen geluiden ons leven negatief beïnvloeden. Als geluid lawaai wordt, neemt irritatie en stress bij mensen toe. Zeker met de komst van open kantoren is het belang van akoestiek sterk toegenomen. In een open kantoor zorgt voornamelijk het akoestisch systeemplafond en de keuze en schikking van het meubilair voor een goed akoestisch binnenklimaat. Mensen kunnen geconcentreerd werken, iets wat essentieel is voor een productieve werkomgeving.

Akoestisch systeemplafond bij Koedood

Akoestische plafondplaten online bestellen

Als leverancier van onder andere akoestische plafondsystemen kunt u uw eigen plafond ook online bestellen. Onze brede collectie biedt u volop keus. Akoestische plafondpanelen leveren wij in vele soorten en maten. Verschillende topmerken behoren tot onze collectie zoals Ecophon, Rockfon etc. De kosten wegen niet op tegen de voordelen. Surft u maar eens verder. U kunt de systeemplafonds ook direct online bestellen. De plafond eilanden die tegenwoordig ook heel erg intrek zijn kunt u aanvragen bij ons op info@afbouwtotaal.com of 085-0647296.

Akoestisch systeemplafond voor uitstekende geluidsabsorptie

Een plafond speelt een wezenlijk onderdeel bij de akoestiek van een ruimte. Oorzaken van een slechte akoestiek in een ruimte is meestal de aanwezigheid van te veel harde materialen, hout of steen, en het ontbreken van geluidsabsorberende materialen. Wij bieden u een oplossing voor dit probleem, want een akoestisch systeemplafond kent vele voordelen.

Akoestische plafonds bestaan uit geluidsabsorberende platen of panelen. Door zo’n type plafond te installeren in uw woning of op uw kantoor verlaagt u de nagalmtijd. Hiermee kunt u het geluid verbeteren en op deze wijze een wenselijke akoestiek creëren. Door de galm in een ruimte te absorberen klinkt de ruimte ineens rustiger. De gesprekken aan de telefoon worden door de ruimte akoestiek al snel geabsorbeerd en blijven minder lang ‘staan’ in de ruimte. U zult direct merken dat geluiden en gesprekken beter zullen klinken. Uw stem verheffen om goed verstaanbaar te zijn, hoeft niet meer.

 

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!