LED verlichting

LED verlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de verlichtingsmarkt. Het is een prachtig product en heeft ongelofelijk veel voordelen ten opzichte van de vroegere lampen. Hieronder een aantal voordelen van een LED lamp ten opzichte van de vroegere gloei, halogeen lamp en spaarlamp.

Een LED lamp…

  • Hoeft niet op te warmen en geeft dus direct maximaal licht.
  • Heeft vele verschillende kleuren mogelijkheden.
  • Is zo enorm efficiënt dat hij vrijwel niet warm wordt.
  • verbruikt ongeveer 1/10 aan energie ten opzichte van een normale gloeilamp.
  • Is veel milieu vriendelijker.

Onze LED armaturen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn dus ook vele male zuiniger dan een conventioneel LED armatuur. Doordat Afbouw Totaal enkel samenwerkt met partijen welke al jaren in de markt actief zijn kunnen wij u standaard een garantie van 2 jaar bieden! Wanneer u niet weet hoeveel armaturen u in uw pand toe moet passen dan maken wij graag een complete lichtberekening voor u! Neem hiervoor contact met ons op.

Assortiment led lampen

Het assortiment wat we aanbieden is groot, echter hebben we niet al onze LED panelen op de webshop staan. We willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken en dus zijn de opties op de webshop de meest voor de hand liggende. Wanneer u producten nodig heeft die u niet in onze webshop kunt vinden, neem dan contact met ons op! Afbouw Totaal kan bijna alle soorten LED verlichting binnen 5 dagen bij u afleveren!

Meer informatie nodig?

Voor overig advies en andere vragen kunt u ons bereiken op 085-0647296 of info@afbouwtotaal.com. Wilt u op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen binnen Afbouwtotaal? Wij zijn ook te volgen via Facebook.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!