Plafondeilanden

Plafondeilanden komen tegenwoordig steeds vaker voor in kantoorruimtes, horeca of scholen. Eigenlijk alle ruimtes waar vroeger standaard een systeemplafond gemonteerd werd ziet u nu met enige regelmaat plafondeilanden terug. Waarom kiezen mensen nu steeds vaker voor deze optie? Zitten hier bepaalde voordelen aan in vergelijking tot een normaal systeemplafond? Zit er qua prijs nog verschil in systeemplafonds en plafondeilanden? We hopen u hier zoveel mogelijk antwoord te geven op de verschillende vragen.

Tegenwoordig ziet u ze steeds vaker bij bijvoorbeeld hippe barretjes of restaurants. Ook bij kantoorpanden wordt er steeds vaker voor een industriële look gekozen. Dit geeft het kantoor een totaal andere uitstraling dan een kantoor met een systeemplafond. Hieronder ziet u een kantine van een kantoorpand. Zoals u om het plafond eiland kunt zien zijn alle leidingen gewoon zichtbaar. Deze keuze zien we tegenwoordig steeds vaker terug.

Plafondeilanden

Plafondeilanden voordelen

Voordelen van de plafondeilanden zijn dat u voor een unieke uitstraling kiest die bij veel mensen positief ontvangen wordt. Door een meer vriendelijke omgeving te installeren bevorderd u ook de werksfeer. Nadelen kunnen zijn dat de uitgave vaak iets duurder is. Dit komt met name omdat de panelen vaak groot zijn en ook mooier afgewerkt dan een standaard systeemplafond.

Plafondeilanden

Plafondeilanden kunnen we namens Afbouw Totaal aanbieden van Rockfon en Ecophon. Dit zijn de bedrijven die hierin goed scoren en ook hoge kwaliteiten plafondeilanden aanbieden. Rockfon bied de eilanden aan in maten van 1200x1200mm en 1800x600mm. Ecophon gaat nog een stukje verder. Die bied ze aan in maten van 1800x1200mm, 1200x1200mm, 2400x600mm, 2400x1200mm en 3000x1200mm. Ook heeft Ecophon verschillende ronde eilanden.

Plafond eilanden bij Afbouw Totaal

Momenteel zijn de plafond eilanden niet direct via de webshop te verkrijgen. Wilt u meer weten betreft plafond eilanden van Ecohpon of Rockfon. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!