Het bestellen van Plafondplaten online word niet simpeler dan dit!

Tegenwoordig gaat alles via het internet. Zo ook het bestellen van plafondplaten online, u kunt gewoon uw afbouwmaterialen inkopen via een webshop. Het is makkelijk en u weet altijd wat u koopt. Met een paar klikken heeft u uitstekende plafondplaten in huis. Op onze webshop kunt u simpel onze opties doorlopen en prijzen vergelijken. Het assortiment is groot dit komt ook veelal door de verschillende specialiteiten van de verschillende plafondplaten. Vind u het lastig om een keuze te maken of weet u niet wat de meest geschikte plaat is voor uw ruimte? Afbouw Totaal helpt u graag bij het maken van de goede keuze en voorziet u ook van deskundig advies. Uiteraard kunt u ook gewoon rustig een kijkje nemen op onze webshop.

plafondplaten online

Er zijn veel redenen waarom een systeemplafond kan aangeschaft worden. Een reden kan zijn om geluid te reduceren. In kantoorruimtes bijvoorbeeld waar veel geluid word gemaakt, zijn systeemplafonds essentieel. De wanden  zullen daar namelijk een gedeelte reduceren maar lang niet alles. Ook worden plafondplaten gebruikt om bepaalde apparatuur, waterleidingen en/of elektriciteitskabels weg te werken.

De plafondplaten zijn simpel zelf te monteren in het systeemraster. Indien u een geheel systeemplafond wilt aanschaffen en dit ook zelf wilt monteren komt er wel iets meer bij kijken. Wilt u het gemonteerd hebben kunnen wij dit uiteraard ook voor u regelen. Hier gaat wel meer tijd in zitten i.v.m. de beschikking van onze monteurs. Ook zijn we eerlijk in de reisafstanden van het monteren van de plafonds. Het word voor ons lastig om voor 25m² systeemplafond incl. montage naar Groningen te reizen. Uiteraard kunnen wij de producten dan wel aan u leveren en dat u een plaatselijk montagebedrijf het laat monteren.

Prijzen Plafondplaten

De prijzen die worden gehanteerd voor onze plafondplaten online zijn erg verschillend. Uiteraard ligt dit aan hoeveel platen u nodig heeft , maar ook de grootte en de kwaliteit spelen een rol bij het bepalen van de prijs. We willen voorop stellen dat we bij Afbouw Totaal alleen plafondplaten verkopen die van uitermate goede kwaliteit zijn. Zo hebben we uitstekende platen met de beste geluidswaardes die prachtig in uw systeemraster liggen. Ook hebben we iets meer standaard platen die nog steeds van een goede kwaliteit zijn maar ook betaalbaar. Neem ook is een kijkje bij aanbiedingen en vind daar restpartijen waar de kortingen oplopen tot wel 20%!

Afhalen/leveren van plafondplaten

Vanuit ons centraal gelegen magazijn leveren wij plafondplaten in héél Nederland. De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen. U kunt uw bestelde plafondplaten ook in ons magazijn komen ophalen. Verder op onze site staan onze openingstijden. Heeft u vragen of specifieke wensen op het gebied systeemplafonds, verlichting of STAS? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct online bestellen. Hieronder een aantal steden waar wij het meest leveren.

  • Almere
  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Eindhoven
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Utrecht
AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!