Een systeemplafond monteren kunt u prima zelf doen, als u uiteraard ook over de nodige materialen beschikt. Afbouw Totaal kan voor u het totale systeemplafond leveren. Dit houdt dus in de hoofdprofielen, randprofielen, tussenprofielen, snelhangers, kantlatten en alles wat maar bij het systeemplafond hoort. Niet alleen de plafondplaten maar ook de plafondprofielen, kantlatten, snelhangers en verlichting.  Als u een tekening voor de ruimte wilt dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. In principe is Afbouw Totaal een leverancier van plafondmaterialen, verlichting en STAS. Echter heeft het moederbedrijf ook de mogelijkheid om te monteren. Ziet u het dus echt niet zitten om de montage zelf te doen, dan kunnen we altijd kijken of we daarin voor u iets kunnen betekenen.

Voordelig een systeemplafond monteren

Wij willen u de ideale oplossing bieden voor alle diverse soorten ruimtes. een systeemplafond is toepasbaar in kantoor, bioscoop, winkel, fitness ruimtes noem het maar op. In overleg kunnen wij altijd tot een oplossing komen. Het aanbod van al onze verschillende producten is enorm en wat u bij ons op de site vind is slechts een klein gedeelte van ons gehele assortiment. Dit is vooral om u niet teveel verwarring te geven over de verschillende opties. Uiteraard willen wij altijd de beste optie voor u op tafel leggen!

Systeemplafond monteren

Advies nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een vraag heeft of opzoek bent naar advies. Ook hierin willen wij u graag van dienst zijn. Door u compleet te ontzien van het aanbrengen van een systeemplafond hoeft u zich verder nergens zorgen om te maken. Staat er een product wat u zoekt niet op de webshop? Grote kans dat wij dit wel hebben en een vraag is al snel gesteld via een mailtje, chatdesk of telefonisch.

Het leveren van systeemplafond materialen staat bij Afbouw Totaal voorop. Alvast nieuwsgierig? Neem een kijkje bij de verschillende plafondplaten, plafondprofielen en verlichting.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!