Plafondplaten in een ziekenhuis

De komende blogs staan in het teken van de systeemplafonds opties in verschillende ruimtes. Zo behandelen we ziekenhuizen, kantoorpanden, scholen en bioscopen. Uiteraard zijn er nog vele soorten ruimtes die we kunnen behandelen, maar in de komende periode zullen we onze blogs besteden aan die 4 onderwerpen. Hieronder dus alvast de eerste! Plafondplaten in ziekenhuizen.

Een bijzonder en belangrijk item in de plafond wereld is hygiëne. Het is in sommige gevallen van enorm belang. Je wilt bijvoorbeeld niet hebben dat je in een operatiekamer staat en dat een kans bestaat dat er wat viezigheid van het plafond komt. Dit is niet alleen onhandig maar kan ook problemen of infecties veroorzaken bij de patiënt die geopereerd wordt. Daarom zijn er leveranciers die speciale hygiënische plafond platen produceren en daarmee dus de optie verschaffen om dit probleem op te lossen.

Niet geheel onbelangrijk naast hygiëne is de akoestische waarde van ruimtes in een ziekenhuis. Gesprekken moeten niet hoorbaar zijn in verschillende ruimtes omdat er natuurlijk met enige regelmaat vertrouwelijke informatie word verstrekt. Ook hiervoor zijn er genoeg oplossingen aan te bieden. De verschillende ruimtes in een ziekenhuis hebben dus ook verschillende voorkeuren van plafondplaten en plafondprofielen.

systeemplafond ziekenhuis plafondplaten

Plafondprofielen in een ziekenhuis

In de meeste gevallen kun je in een ziekenhuis uit de voeten met een normaal systeemraster.

Verlichting in een ziekenhuis

De verlichting in een ziekenhuis is erg belangrijk in verband met verschillende werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden. Hierin kunnen we u verschillende opties aanbieden om de verlichting naast de plafondplaten te verzorgen. Uiteraard is alleen verlichting ook een optie.

Als u graag meer informatie wilt of bent u geïnteresseerd maar kunt u uw keuze nog niet helemaal maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via   085-0647296 of  info@afbouwtotaal.com

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!