Plafondplaten in een ziekenhuis

Een bijzonder en belangrijk item in de plafondwereld is hygiëne. Het is in sommige gevallen van enorm belang. Je wilt bijvoorbeeld niet hebben dat je in een operatiekamer staat en dat een kans bestaat dat er wat viezigheid van het plafond komt. Dit is niet alleen onhandig maar kan ook problemen of infecties veroorzaken bij de patiënt die geopereerd wordt. Daarom zijn er leveranciers die speciale hygiënische plafondplaten produceren en daarmee dus de optie verschaffen om dit probleem op te lossen.

Niet geheel onbelangrijk naast hygiëne is de akoestische waarde van ruimtes in een ziekenhuis. Gesprekken moeten niet hoorbaar zijn in verschillende ruimtes omdat er natuurlijk met enige regelmaat vertrouwelijke informatie word verstrekt. Ook hiervoor zijn er genoeg oplossingen aan te bieden. De verschillende ruimtes in een ziekenhuis hebben dus ook verschillende voorkeuren van plafondplaten en plafondprofielen.

Plafondprofielen in een ziekenhuis

In de meeste gevallen kun je in een ziekenhuis uit de voeten met een normaal systeemraster.

Verlichting in een ziekenhuis

De verlichting in een ziekenhuis is erg belangrijk in verband met verschillende werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden. Hierin kunnen we u verschillende opties aanbieden om de verlichting naast de plafondplaten te verzorgen. Uiteraard is alleen verlichting ook een optie.

Als u graag meer informatie wilt of bent u geïnteresseerd maar kunt u uw keuze nog niet helemaal maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085-0647296 of  info@afbouwtotaal.com.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!