Armstrong systeemplafond

Een Armstrong systeemplafond zorgt er voor dat het geluid in de ruimte wordt opgevangen en niet teruggekaatst, waardoor er geen galm ontstaat. Onderstaande plafondplaten zijn uitermate geschikt om de akoestiek in de ruimte mee te verbeteren. Met de Armstrong plafond het leidingwerk boven uw plafond wegwerken. Hiermee heeft Armstrong veel goede eigenschappen.

Wilt u een Armstrong systeemplafond en bent u op zoek naar de juiste materialen hiervoor? Dan bent u bij AfbouwTotaal aan het juiste adres! Een goede Armstrong systeemplafond in een bepaalde ruimte is erg belangrijk. Hierdoor wordt het geluid namelijk opgevangen in de platen, en niet teruggekaatst, waardoor er geen galm ontstaat. Een galm in een bepaalde ruimte is erg vervelend. Dit geldt zowel voor grote bedrijfshallen, kantoren en restaurants, als bij u thuis. De Armstrong producten van AfbouwTotaal zorgen er voor dat uw project op de juiste manier kan worden afgewerkt. Onze Armstrong producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor een goede akoestiek.

Bekijk onze webshop!

Armstrong systeemplafond van AfbouwTotaal

Ons magazijn heeft een grootte van 1200 m². Daarom kunnen wij veel Armstrong producten direct uit voorraad leveren. De ligging is erg centraal in het land, in de buurt van Dordrecht en Rotterdam. Hierdoor kunnen we razendsnel Armstrong plafondplaten leveren. Als u voor 12:00 bestelt, wordt de Armstrong bestelling de volgende dag al geleverd! Ook betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen boven de €1250,-. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Armstrong bestelling te komen afhalen. Dit kan ook in ons magazijn. Als u ’s ochtends bestelt, dan staat uw bestelling dezelfde dag nog klaar om af te kunnen halen.

Kortom, als u op zoek bent naar hoogwaardige Armstrong producten die razendsnel geleverd kunnen worden, dan bent u bij AfbouwTotaal zeker aan het juiste adres!

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze Armstrong producten of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. AfbouwTotaal staat voor u klaar!

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor AfbouwTotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!