Armstrong

AfbouwTotaal heeft een groot assortiment van het merk Armstrong. (tegenwoordig KCS Armstrong) Lees hieronder waarom en vindt uw perfecte KCS Armstrong plafondplaat.

Op onze webshop vindt u de best verkopende platen van Armstrong. Bent u geïnteresseerd in een specifiekere plaat, maar kunt u die niet vinden op onze webshop? Neem dan contact met ons op via 085 0647296 of info@afbouwtotaal.com wij staan u dan graag te woord!

Armstrong heeft altijd al een groot assortiment gehad in verschillende hard minerale plafondplaten. Met name de structuren van de plafondplaten maakt dan ook het verschil. Zo heeft de Sierra weer een andere structuur als de Sahara. Uiteraard zijn dit allen kwaliteitsproducten met verschillende eigenschappen. Tevens bestaan de panelen allemaal uit de volgende milieu vriendelijke producten. Biologisch oplosbare minerale wol, perliet, natuurlijk stijfsel, klei, gerecyclede tegels en papier.

Overname Armstrong door Knauf

Sinds enige tijd is Armstrong overgenomen door Knauf. Dit maakt dat er nogal wat wijzigingen hebben plaats gevonden. Alle namen van Armstrong zijn bewaard gebleven dit om verwarring te voorkomen. Echter zijn de structuren van de plafondplaat wel lichtelijk veranderd. Hierdoor is er wel klein verschil te zien als je de oude en de nieuwe plafondplaat naast elkaar legt. Dit komt met name omdat de producten tegenwoordig in andere fabrieken gemaakt worden.

Armstrong plafondplaten van AfbouwTotaal

Doordat wij een groot magazijn hebben van 1200m² kunnen wij veel producten uit voorraad leveren. Ook van de KCS Armstrong plafondplaten hebben wij een grote voorraad. Mede hierdoor kunnen wij snel leveren en heeft u de producten snel in huis. Voor 12 uur bestellen? Dan krijgt u de producten uit voorraad de volgende dag geleverd*. Bij een grotere bestelling boven de € 1250,- betaalt u geen verzendkosten. Naast de mogelijkheid van het leveren kunt u uw bestelling ook gewoon afhalen. Dit kan in ons magazijn te Nieuw-Lekkerland. De centrale ligging van AfbouwTotaal  maakt het ook nog is dat u snel op locatie bij ons kunt zijn. Op het moment dat u bij ons in de ochtend een bestelling plaatst kunt u deze vaak in de middag nog afhalen.

Dit betekent direct voor u een snelle levering, eenvoudig af te halen en veel producten op voorraad!

Meer informatie?

Heeft u specifieke vragen over onze producten of komt u er misschien niet helemaal uit via de webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. AfbouwTotaal staat voor u klaar!

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor AfbouwTotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!