Plafondplaten kopen

Voor plafondplaten bent u bij AfbouwTotaal zeker aan het juiste adres. Hieronder ziet u een overzicht van onze verschillende plafondplaten. In onze webshop kunt u het volledige assortiment vinden.

Uw betrouwbare specialist

Wilt u plafondplaten kopen? AfbouwTotaal heeft een online webshop waar u terecht kunt voor allerlei soorten plafondplaten. Of het nu gaat om akoestische platen, systeemplafondplaten of Armstrong plafondplaten, we hebben het allemaal! AfbouwTotaal is een totaal aanbieder van producten op het gebied van projectafwerking. Naast plafondplaten verkopen we ook verlichting, STAS ophangsystemen en nog veel meer. In onze webshop vindt u een totaal overzicht van al onze producten.

Plafondplaten kopen bij AfbouwTotaal

Ons magazijn zit in Nieuw-Lekkerland, wat vlakbij Rotterdam en Dordrecht ligt. Hierdoor zijn we centraal gelegen in het land, wat als voordeel heeft dat we snel kunnen leveren. Als u voor 12:00 bij ons bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Bestellingen vanaf €1250,- worden gratis geleverd. Ook is het mogelijk om de bestelling op te komen halen in ons magazijn. Vaak kan dit dezelfde dag nog!

AfbouwTotaal is een onderdeel van Jaleco Totaal Projectafbouw dat al meer dan 35 jaar een gerenommeerd bedrijf is in de afbouwbranche. Voor Jaleco Totaal Projectafbouw staat het doel u te ontzorgen in de afbouw van uw project op nummer één. AfbouwTotaal is ontstaan in 2016 en is met name gericht op het direct leveren van de producten.

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar! Ook als u advies nodig heeft over de juiste producten voor uw project, dan kunt u onze hulp inschakelen. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we u verder moeten helpen. Tot ziens bij AfbouwTotaal!

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor AfbouwTotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!