Roosters

Stekkenrooster, aquariumrooster, filterrooster en vijverrooster

Als AfbouwTotaal willen we het assortiment zo breed mogelijk houden. Vandaar ook dat we u de verschillende soorten roosters willen aanbieden. Momenteel bieden we een soort aan wat u kunt gebruiken in verschillende toepassingsgebieden. Zo kan het gebruikt worden als stekkenrooster, aquariumrooster, filterrooster en vijverrooster.

Heeft u nog vragen over de roosters? Neem dan contact met ons op via 085 0647296 of info@afbouwtotaal.com. Wij staan u graag te woord!

  • 29,95 24,75 (excl.BTW)

    Stuks per pak:1
    Levertijd:1-3 werkdagen
  • 15,67 12,95 (excl.BTW)

    Stuks per pak:1
    Levertijd:1-3 werkdagen

Roosters voor systeemplafonds

De roosters die we u aanbieden zijn geschikt voor vele verschillende toepassingsgebieden. Normaal gesproken monteren wij deze in onze systeemplafonds. De roosters zorgen namelijk voor de toelaatbaarheid van de lucht door het systeemplafond. Indien u geen ‘ventilatie roosters’ toepast, zullen uw plafondplaten snel vies worden en gaan ze logische wijs minder lang mee.

Verschillende toepassingsgebieden

Zoals we al aangaven, zijn de roosters toepasbaar op verschillende gebieden. Zo kunnen ze gebruikt worden als filterroosters, aquariumroosters, vijverroosters en stekkenroosters. We ondervinden dan ook van onze klanten dat ze hier regelmatig voor gebruikt worden. Met name de prijs kwaliteit verhouding maakt de roosters een aantrekkelijke oplossing. 

Roosters van AfbouwTotaal

De roosters kunnen wij in grote voorraad opslaan door ons ruime magazijn van 1200m². Heeft u de roosters snel nodig? Vóór 12.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis! Wilt u zelf ook graag een grotere voorraad? Bij een bestelling boven de €1250,- betaalt u geen verzendkosten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen, om te besparen op de verzendkosten. Ons magazijn in Nieuw-Lekkerland biedt hier de mogelijkheid toe.

Meer informatie over roosters?

Indien u nog vragen heeft over de roosters, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. 

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor AfbouwTotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!