Armstrong Perla OP

  • 2.022,30 1.671,32 (excl.BTW)

    Stuks per pak:16
    Levertijd:1-3 werkdagen

Armstrong Perla OP

De Armstrong Perla OP is met name geschikt voor kantoren. Echter is hij ook vaak te vinden in horeca, winkels en scholen. Het verschil met de normale Perla is dat de Perla OP een hogere geluidsabsorptie (95%) heeft.

De Armstrong Perla OP is een vernieuwde tegel die beschikt over een Cradle to Cradle silver certificaat. Cradle to Cradle heeft het doel om kwaliteit van producten en processen te verbeteren. Dit zodat ze een positieve invloed hebben op mens en omgeving. Hij is dan ook tot 100% te recyclen! Naast de goede recycling van de tegel, heeft hij ook een uitstekende geluidsabsorptie en brandwerende eigenschappen.
Belangrijkste eigenschappen

Uitmuntende geluidabsorptie
Goede lichtreflectie
Betere afwerking en sterkere randen
C2C-brons gecertificeerd / ISO 5 / A+

Toepassingsgebieden
De plafondplaat is ideaal geschikt om in open ruimten te gebruiken. Enkele voorbeelden zijn; callcenters, bibliotheken, horeca, winkelcentra, scholen en kantines.
Verschillende kantafwerkingen
De Perla OP is verkrijgbaar in vele verschillende soorten maten. Zo zijn er van de inleg (ook wel board platen genoemd) al 5 verschillende opties mogelijk. Echter zijn de meest voorkomende maten de Armstrong Perla OP 0,95 600x600mm inleg en de Armstrong Perla OP 0,95 600x1200mm. Van deze 2 maten heeft Afbouw Totaal standaard 1.500m² op voorraad!

Van de doorzak plafondplaten hebben we de doorzak voor 24mm systeem op grote voorraad (ook wel tegular genoemd). Ook hiervan zijn weer verschillende maten verkrijgbaar.

Naast de doorzak voor 24mm systeem hebben we ook de doorzak voor 15mm systeem. Deze kunnen wij echter niet direct uit voorraad leveren. Echter kunnen wij deze wel op aanvraag binnen 3 weken voor u leveren.

Als laatste zijn er nog 2 mogelijkheden in de verdekte plafondplaten van Perla OP 0,95. De 1500x300mm en de 1800x300mm. Ook deze zijn op uw aanvraag te verkrijgen.

Bent u opzoek naar meer informatie of misschien een totaal systeemplafond met de allrounder Perla OP 0.95? Neem contact met ons op en we maken een geheel op maat gemaakte offerte voor u!

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!