OWA Brillianto

OWA Brillianto

De OWA Brillianto plafondplaat heeft een uitstekende geluidsabsorptie van 90%. Hiermee schaart hij zich bij één van de betere plafondplaten in de markt. Met zijn egaal witte vlies is hij ideaal geschikt voor kantoorpanden, scholen en showrooms. De combinatie van het witte vlies en de goede geluidsabsorptie maakt het een plafondplaat die erg geliefd is. Zeker omdat hij prijs technisch ook erg voordelig zit.

De OWA Brillianto plaat is alleen te verkrijgen in kantafwerking 3 hoe ze dit bij OWA noemen. Kantafwerking 3 wil zeggen dat het om een inleg plafondplaat gaat. Met zijn 15mm dikte maakt het een gemakkelijke plafondplaat om te verweken. 1 keer snijden met uw stanleymes en u heeft eventueel ook al stukken op maat.

Niet geheel onbelangrijk is dat de OWA Brillianto voldoet aan verschillende hoge eisen met betrekking tot het milieu. Zo zijn ze geproduceerd volgens het OWA Green Circle-principe. Hiermee voldoet het aan een belangrijk label volgens ecologische producten (Der Blaue Engel).

Bij een grotere partij leveren wij al vanaf € 850,- (excl. btw) franco door het gehele land!

De OWA Brillianto kunt u vaak al binnen 3 werkdagen in huis hebben. Spoedlevering? Neem contact met ons op via info@afbouwtotaal.com