Rockfon CMC bandrasterprofielen 50mm

Rockfon CMC Bandrasterprofielen zijn geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Wel gaat de voorkeur vaak uit naar grote ruimtes dit i.v.m. de speciale brede uitstraling die de profielen hebben. De bandrasters worden ook regelmatig geplaats om daar vervolgens een scheidingwand onder te plaatsen. Voor de bandraster profielen met sleuven kunnen er ook profielen in geplaatst worden. Dit is met de ongesleufde bandraster niet mogelijk.

Doormiddel van het Nonius onderdeel en Nonius bovendeel wordt de bandraster opgehangen aan het bouwkundig plafond. De Muurverbinder zegt het al en zorgt voor de montage aan de muur. De Kruisverbinder is voor het haaks monteren van uw bandraster op het andere bandraster. Daarnaast zijn er de lengtekoppelingen om bandrasters aan elkaar te monteren en dus te verlengen.

Om uw wand geluidsdicht te maken kunt u het barriereschot/drukschot toepassen. Deze plaatst u in het profiel van de bandraster. Vervolgens kan deze met Aluminium tape afgeplakt worden. Zo kunt u eventueel een scheidingswand creëren onder de Rockfon CMC bandrasterprofielen.

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!