Home/Rockfon plafondplaten/Rockfon Color-all

Rockfon Color-all

Rockfon Color-all

Met de Rockfon Color-all collectie heeft Rockfon de gekleurde plafondplaten op de kaart gezet. 34 exclusieve opties in 6 verschillende thema’s is er enorm veel keuze. Het mat-glans oppervlak laat de kleuren helemaal tot zijn recht komen.

De plafondplaten hebben naast de vele kleuren ook allemaal uitstekende eigenschappen. Zo zijn ze bijvoorbeeld 100% vochtbestendig maar ook 100% geluidsabsorberend. Tevens dragen de plafondplaten hun steentje bij aan het milieu door 100% recyclebaar zijn.

De panelen zijn in diverse afmetingen en kantafwerkingen beschikbaar. Zo kunt u kiezen bijvoorbeeld voor de normale inleg plafondplaat (A15 of A24). Naast de inleg plafondplaat zijn ze verkrijgbaar in verlijmde plafondplaten (kantafwerking B). Als laatste zijn ze er ook in doorzak (E24) en verdekt uitneembaar (D en X). De inleg plafondplaten 600x600mm en 600x1200mm zijn direct te verkrijgen via de webshop. Alle andere opties zijn verkrijgbaar op aanvraag.

De Rockfon Color-all plafondplaten zijn dus onderverdeeld in 6 verschillende thema’s. Hieronder vindt u een overzicht van die thema’s.
Citytones
De Citytones plafondplaten serie bestaat uit verschillende grijstinten. Deze plafondplaten worden met name gebruikt in kantoor locaties. Dit is met name door de industriële maar zakelijke look van de serie.

Stone
Plaster
Gravel
Mastic
Zinc
Concrete
Tarmac (Niet meer verkrijgbaar)
Anthracite
Charcoal

Naturel tones
De Naturel tones serie zegt het al een beetje in zijn naam. De ‘natuurlijke’ look geeft een ontspannen sfeer in uw ruimte. Deze plafondplaten zijn met name bruin en beige. De Naturel tones serie wordt vaak toegepast in wellnescentra, zwembaden of andere ruimtes waar u heerlijk kunt relaxen.

Stucco
Chalk
Linen
Hemp
Cork
Earth
Clay
Humus (Niet meer verkrijgbaar)

Sensorial tones
De plafondplaten van de Sensorial tones serie hebben (op een positieve manier) een kinderlijke en speelse uitstraling. Hierin zijn wel aanzienlijk verschillende soorten verkrijgbaar. Van licht blauw tot roze.

Light (Niet meer verkrijgbaar)
Sunrise (Niet meer verkrijgbaar)
Fresh
Breeze (Niet meer verkrijgbaar)
Aqua (Niet meer verkrijgbaar)
Misty (Niet meer verkrijgbaar)
Twilight (Niet meer verkrijgbaar)

Energetic tones
Van de Energetic tones plafondplaten zijn er maar 3 verschillende soorten kleuren. Echter zegt de naam ‘Energetic’ het al dat deze 3 kleuren veel energie uitstralen. De kleuren zijn dan ook fel rood, blauw en geel.

Chili (Niet meer verkrijgbaar)
Curacao (Niet meer verkrijgbaar)
Vitamin (Niet meer verkrijgbaar)

Precious tones
In de precious tones serie vindt u de plafondplaten met een grondstof achtige kleur. De kleuren zijn goud, zilver en koper. Deze soort plafondplaten worden met name toegepast in hotels of luxe ruimtes.

Copper (Niet meer verkrijgbaar)
Gold (Niet meer verkrijgbaar)
Mercury

Sophisticated tones
De Sophisticated tones is de laatste van de 6 in de serie. Deze plafondplaten geven een rustige en warme uitstraling in uw ruimte. Deze serie is geschikt voor vele verschillende soorten ruimtes.

Garnet (Niet meer verkrijgbaar)
Scarlet
Ermine (Niet meer verkrijgbaar)
Emerald (Niet meer verkrijgbaar)

Nieuwe Rockfon Color-all lijn!
Zoals u hierboven kunt lezen zijn er een aantal Color-all producten niet meer verkrijgbaar. Dit komt omdat Rockfon het kleuren assortiment heeft gewijzigd. Ze hebben 17 kleuren eruit gehaald en daarvoor 17 andere kleuren er in gebracht. Onderstaand vindt u de nieuwe overige kleuren!

Coral
Seashell
Petal
Mustard
Space
Storm
Azure
Seaweed
Eucalyptus
Sage
Sand
Ebony
Iron
Sandalwood
Mint
Moon

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!