Systeemplafonds regio Zuid-Holland

Bent u opzoek naar systeemplafonds regio Zuid-Holland, maar bent u niet gelegen om daar ver voor te reizen? Afbouw Totaal is al jaren actief in systeemplafonds en heeft een centrale ligging in het land. Wilt u dus uw plafondplatenplafondprofielen of verlichting af komen halen dan is die mogelijkheid er bij ons. Tevens heeft Afbouw Totaal over een grote voorraad ter beschikking, hiermee kunnen veel producten uit voorraad geleverd worden voor u.

Voor u ook ‘s avonds geopend!

Is het doordeweeks overdag lastig voor u om de producten op te komen halen? Dan kunnen wij er ook voor zorgen dat u de producten bij ons ‘s avonds kunt ophalen. Er is namelijk niks zo vervelend voor u om een middag vrij te nemen omdat u een pakje plafondplaten moet ophalen. Naast de standaard magazijnuren willen wij er dus ook in de avonduren voor u zijn.  Graag horen wij dan van te voren van u welke tijd schikt zodat er altijd een werknemer voor u klaar staat. Op zaterdagen zijn wij ook geopend op een aangepast tijdstip.

Openingstijden magazijn uren

Maandag         06:00 – 18:00
Dinsdag            06:00 – 18:00
Woensdag       06:00 – 18:00
Donderdag      06:00 – 18:00
Vrijdag               07:30 – 17:00
Zaterdag           8:00 – 13:00

Leveren van systeemplafonds door héél Nederland!

Uiteraard kunnen wij voor u ook de producten leveren. Voor slechts € 65,- euro komen wij de producten bezorgen en vanaf € 1000,- zijn de verzendkosten voor onze eigen rekening. Afbouw Totaal beschikt over eigen chauffeurs en is zo erg flexibel met levertijden. Voorraad producten kunnen soms dezelfde dag al geleverd worden. Hieronder noemen wij enkele plaatsen waar we systeemplafonds leveren voor regio Zuid-Holland, uiteraard zijn wij ook daarbuiten zijn wij actief.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met 085-0647296 of stuur een mailtje naar info@afbouwtotaal.com

Wij leveren in:

  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Leiden
  • Dordrecht
  • Delft

Meteen aan de slag

Bekijk één van onze nieuwe producten:

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!