Bezorgen en afhalen

AfbouwTotaal beschikt over de mogelijkheid om de producten bij u te bezorgen. Wij beschikken over onze eigen chauffeurs die het product bij u zullen afleveren. Het kan ook zijn dat we met koeriersdiensten werken dit ligt aan de grootte en hoeveelheid van de bestelling. Doordat we over eigen chauffeurs beschikken kunnen we ten alle tijden snel schakelen en kunt u met spoed zelfs in de ochtend bestelde voorraad producten ‘s middags in huis hebben!

Overdracht van goederen en bereikbaarheid

Wij bezorgen de goederen tot aan de deur op de begane grond. Wanneer het adres slecht bereikbaar is, dient u dit van te voren te melden. Wij zullen dan gezamenlijk naar een oplossing zoeken.

Bezorgkosten

Wij hanteren een standaard transportbedrag van € 45,- (excl. btw) voor de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Voor de overige provincies rekenen we € 65,- (excl. btw) uitgezonderd van de Waddeneilanden en België. De bezorgkosten voor België bedragen € 105,- (excl. btw). Bij de Waddeneilanden worden de bezorgkosten in overleg bepaald. Kleine pakketjes kunnen in overleg per post worden verstuurd. Vanaf een aankoopbedrag van € 695,- (excl. btw) word uw bestelling gratis bezorgd en zullen er geen transportkosten in rekening worden gebracht.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid en de soort producten. Om deze reden hanteren wij bij de meeste producten een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om een exacte levertijd te bepalen. Er zijn echter genoeg producten die wij binnen 24 uur kunnen leveren.

Afhalen

Uiteraard kunt u producten ook bij ons ophalen in ons centraal gelegen magazijn in Nieuw-Lekkerland. Als u kiest voor de optie afhalen zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen over een eventuele afhaaldatum en tijd. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat de bestelling tijdig gereed staat. Wanneer u de producten komt ophalen verzoeken wij u de bestelbon mee te nemen. U kunt uiteraard ook bij ons op locatie uw systeemplafond uitkiezen en direct afhalen. Let wel op er zullen dan vaak andere prijzen gehanteerd worden dan bij een directe bestelling via de webshop.

Afhaaltijden

De afhaaltijden zijn maandag t/m donderdag tussen 06:00 en 18:00, vrijdag 7:30 tot 17:00 en zaterdag van 8:00 tot 13:00. Indien u de producten een ander tijdstip wilt ophalen kunt u contact met ons opnemen en zullen wij in overleg andere mogelijkheden bekijken.

Betalen

De betaling kunt u al verrichten bij de bestelling via Ideal, Creditcard of Paypal. Ook kunt u bij ons in het magazijn de betaling voldaan d.m.v. pin of contant. Dit kost u wel € 15,- (excl. btw) extra i.v.m. handelingskosten. Betaling op rekening behoort helaas niet tot onze mogelijkheden.

Meteen aan de slag

Bekijk één van onze nieuwe producten:

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor AfbouwTotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Vandaag voor 12:00 uur besteld = volgende werkdag in huis!

Nu direct winkelen