Bezorgen en afhalen

AfbouwTotaal beschikt over de mogelijkheid om de producten bij u te bezorgen. Wij beschikken over onze eigen chauffeurs die het product bij u zullen afleveren. Het kan ook zijn dat we met koeriersdiensten werken dit ligt aan de grootte, hoeveelheid en locatie van de bestelling. Doordat we over eigen chauffeurs beschikken kunnen we ten alle tijden snel schakelen en kunt u met spoed zelfs in de ochtend bestelde voorraad producten ‘s middags in huis hebben!

Overdracht van goederen en bereikbaarheid

Wij bezorgen de goederen tot aan de deur op de begane grond. Wanneer het adres slecht bereikbaar is, dient u dit van te voren te melden. Wij zullen dan gezamenlijk naar een oplossing zoeken.

Bezorgkosten

Ons standaard transportbedrag bedraagt € 65,- (excl. btw) uitgezonderd van de Waddeneilanden en België. Echter hebben wij ook veel kleine artikelen die voor € 9,95 (excl. btw) of € 14,95 (excl. btw) worden verstuurd. Bij ieder product kunt u het kopje ‘extra informatie’ vinden. Hier staan de bezorgkosten per product altijd aangegeven. De bezorgkosten voor België (Vlaanderen) bedragen € 105,- (excl. btw). De bezorgkosten voor België (Wallonië) bedragen € 250,- (excl. btw). Bij de Waddeneilanden worden de bezorgkosten in overleg bepaald. In Nederland wordt uw bestelling vanaf een aankoopbedrag van € 1250,- (excl. btw) gratis bezorgd en zullen er geen transportkosten in rekening worden gebracht. Dit geld niet voor België.

Levertijd

De levertijd is afhankelijk van de hoeveelheid en de soort producten. Om deze reden hanteren wij bij de meeste producten een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om een exacte levertijd te bepalen. Er zijn echter genoeg producten die wij binnen 24 uur kunnen leveren. Hieronder kunt u een kleine opsomming vinden van de soorten producten en de levertijden daarvan.

  • Voorraad plafondplaten: Binnen 1 tot 3 werkdagen (*mogelijkheid binnen 24 uur indien aangegeven in de opmerkingen en voor 12 uur besteld op een werkdag)
  • Voorraad lange profielen: Binnen 1 tot 5 werkdagen
  • Totaal systeemplafond: Binnen 1 tot 5 werkdagen
  • Materialen die niet op voorraad zijn: In overleg
  • Huntonit: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  • STAS Ophangsystemen: Binnen 1 tot 5 werkdagen
  • Verlichting: Binnen 1 tot 3 werkdagen
  • Levering België: Binnen 1 tot 5 werkdagen

Afhalen

Uiteraard kunt u producten ook bij ons ophalen in ons centraal gelegen magazijn in Nieuw-Lekkerland. Als u kiest voor de optie afhalen zullen wij telefonisch of per e-mail contact met u opnemen over een eventuele afhaaldatum en tijd. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat de bestelling tijdig gereed staat. Wanneer u de producten komt ophalen verzoeken wij u de bestelbon mee te nemen.

Kan ik direct mijn bestelling ophalen?

Wilt u een voorraad product* direct afhalen? Dit kan al een uur na het bestellen.

Let op! Vermeld in de bestelnotitie dat u de bestelling direct komt afhalen.

Team AfbouwTotaal zorgt ervoor dat uw bestelling klaar staat!

*alleen voorraadproducten zijn binnen 1 uur op te halen bij ons magazijn

U kunt uiteraard ook bij ons op locatie uw systeemplafond uitkiezen en direct afhalen. Let wel op er zullen dan behandelingskosten van € 15,- (excl. btw) gehanteerd worden. Dit komt omdat onze bestellingen via de webshop geautomatiseerd zijn en er vrijwel geen handelingen verricht hoeven te worden.

Afhaaltijden

De afhaaltijden zijn maandag t/m vrijdag tussen 07:30 en 17:00 en zaterdag van 8:00 tot 13:00.

Betalen

De betaling kunt u al verrichten bij de bestelling via Ideal, Creditcard of Paypal. Ook kunt u bij ons in het magazijn de betaling voldaan d.m.v. contant of pin. Dit kost u wel € 15,- (excl. btw) extra i.v.m. handelingskosten. Betaling op rekening behoort helaas niet tot onze mogelijkheden.

Meteen aan de slag

Bekijk één van onze nieuwe producten:

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor AfbouwTotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!