Rockfon Pallas

 • 99,22 82,00 (excl.BTW)

  Stuks per pak:24
  Prijs per m²:€9,49 (excl. btw)
  Aantal m² in een pak:8,64
  Levertijd:1-3 werkdagen
 • 99,22 82,00 (excl.BTW)

  Stuks per pak:12
  Prijs per m²:€9,49 (excl. btw)
  Aantal m² in een pak:8,64
  Levertijd:1-3 werkdagen

Rockfon Pallas

De Rockfon Pallas is een plafondplaat die wordt toegepast in projecten waar een hoge akoestische kwaliteit word verwacht. De plafondplaat heeft dan ook een geluidsabsorptie van 90%. Daarnaast heeft hij een fijne witte structuur die de plafondplaat een strakke uitstraling geeft. De Rockfon Pallas platen zijn voor de 24mm en 15mm profielen toepasbaar. Voor de  24mm Pallas is de plafondplaat ook verkrijgbaar in doorzak (E24).
Rockfon Pallas Plafondplaten specificaties
De Rockfon Pallas is 20mm dik en samengesteld uit kiemvrije steenwol. Tevens voldoet de plaat aan de eisen voor brandreactie Euroklasse A1. Dit is de hoogste mogelijke klasse in de brandwerendheid. Dit betekent dat de plafondplaten van Rockfon de verspreiding maximaal verhinderen.

De plafondplaat is bestand tegen een vochtigheid van 95%. De vochtbestendigheid zorgt dat het vocht word afgestoten zo blijft uw plafond langer en mooi schoon. Tevens hebben de plafondplaten geen invloed op bouwvocht. Dit betekent dat de plafondplaten bij temperatuursomstandigheden tussen de 0 en de 40 graden prima geïnstalleerd kunnen worden. Nu zijn dit maximale uiterste uiteraard, maar dit betekent dus dat droogstoken in uw ruimte niet nodig is.

De plafondplaten zijn aan de zichtzijde afgewerkt met een mineraalvlies. Dit mineraalvlies is voorzien van een witte akoestisch-open geverfde finishing. Aan de rugzijde is hij afgewerkt met een naturel mineraalvlies.

De Pallas inleg kunt u binnen 3 werkdagen al in huis hebben.
Meer informatie over de Pallas van Rockfon?
Bent u opzoek naar een totaal systeemplafond offerte, of wilt u een grote order plaatsen? U kunt altijd terecht bij ons voor vragen of offerte aanvragen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!