KCS Armstrong Sierra (Antaris C)

KCS Armstrong Sierra (Antaris C)

De KCS Armstrong Sierra is de opvolger van de oude Armstrong Sierra. Nagenoeg hebben deze twee plafondplaten allebei dezelfde specificaties. Met zijn 13mm dik is het een lichte en handzame plafondplaat om te verwerken. De Sierra is glad afgewerkt en is in zijn nieuwe structuur net wat witter dan zijn voorganger. Mede door de hoge lichtreflectie is hij uitermate geschikt voor kantoorruimtes, klaslokalen en winkelcentra.

Specificaties KCS Armstrong Sierra

Op verschillende fronten scoort de plafondplaat enorm goed. Zoals geluidsabsorptie 70%, vochtbestendigheid 95% en overlangsgeluid van 28dB. Indien u vragen heeft over bepaalde specificaties horen wij dat uiteraard graag van u! We zijn altijd eenvoudig te bereiken op info@afbouwtotaal.com

Levertijden KCS Sierra

De KCS Armstrong Sierra kunnen wij altijd direct uit voorraad leveren. U kunt deze in ons magazijn gratis afhalen of tegen bezorgkosten vanaf € 45,- (excl. btw) bezorgd krijgen. Vanaf € 850,- (excl. btw) leveren wij franco door het gehele land. Door onze grote voorraden kunnen we flexibel schakelen, hierdoor heeft u uw bestelling vaak al binnen 2 werkdagen in huis.