Home/Ecophon plafondplaten

Ecophon plafondplaten

Ecophon plafondplaten

Ecophon plafondplaten staan bekend om de hoge kwaliteit. Geluidsabsorptie, vochtbestendigheid en de thermische eigenschappen scoren ze met alle plafondplaten goed mee. Het ligt dan ook voor de hand dat de Ecophon plafondplaten in vele verschillende ruimtes worden toegepast. Zo zijn ze ideaal voor kantoren, sportruimtes, ziekenhuizen en scholen.

Ecophon heeft verkoopkantoren in 14 landen en vertegenwoordigingen in nog eens 30 landen wereldwijd. Er zijn in totaal ongeveer 800 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hyllinge, net buiten Helsingborg in Zweden. Ecophon is onderdeel van de mondiale Saint-Gobain Groep.

De meest verkochte Ecophon plafondplaten bij Afbouw Totaal zijn:

Ecophon Focus: De Ecophon Focus is binnen Ecophon de meest uitgebreide groep plafondplaten. De Focus heeft een uitgebreide serie producten met daarin verschillende opties. De Ecophon Focus plafondplaten zijn afgewerkt met een speciale Akutex coating. Hierdoor absorbeert de plaat tot wel 95% geluid.

Ecophon Advantage: De Ecophon Advantage is een zacht minerale plafondplaat die net zoals de Focus tot wel 95% het geluid kan absorberen. De Advantage is 15mm dik en is de meest voordelige plaat uit de Ecophon lijn.

Ecophon Master B: De Ecophon Master B verlijmd is een plafondtegel die rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond wordt aan gemonteerd. Dit is vooral voor ruimtes waar een minimale afhanghoogte gewenst is en ook een goede akoestiek vereist is.

Ecophon produceert al jaar en dag akoestische producten. Deze producten dragen bij aan een comfortabele werkomgeving wat de werkproductie en prestaties van mensen verhoogd. Het motto van Ecophon is dan ook niet voor niets “A sound effect on people”.

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!