KCS plafondplaten

KCS plafondplaten

KCS Armstrong plafondplaten zijn de nieuwe plafondplaten van Knauf Ceiling Solutions. Al jaren is Knauf Ceiling Solutions een toonaangevende leverancier in de plafond wereld. Door de overname van Armstrong wil Knauf zich nog meer gaan verstevigen in de markt.

Verschil tussen KCS en Armstrong

Voorlopig zijn KCS Armstrong plafondplaten gebaseerd op de voorgangers van Armstrong. De oudere namen zoals Sierra, Perla OP, Sahara en Tatra zullen dus voorlopig allemaal blijven bestaan. Let wel op de nieuwe plafondplaten van Knauf hebben vrijwel allemaal een kleine structuur wijziging doorgemaakt. De nieuwe Sierra en de oude Sierra zijn dus niet door elkaar te gebruiken. Of in ieder geval het kleurverschil zal duidelijk te zien zijn.

Grote Voorraad!

De KCS Armstrong plafondplaten kunnen wij groot uit voorraad leveren. Hebben wij het product niet op voorraad? Dan heeft u het vaak alsnog binnen 3 werkdagen in huis. Heeft u de producten snel nodig? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we naar een oplossing. Voor een snelle levering rekenen wij geen extra kosten.

Vergroot Assortiment

Om u een zo compleet mogelijk aanbod te doen hebben wij het KCS assortiment uitgebreid ten opzichte van het oude Armstrong assortiment. Zo heeft u genoeg keuze en kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!