Rockfon Krios

Rockfon Krios

Over Rockfon Krios

De Rockfon Krios plafondplaat is één van de populairste plafondplaten in ons assortiment. De reden hiervoor is dat deze platen beschikken over verschillende belangrijke prestaties. De diversiteit aan afmetingen biedt ongekende mogelijkheden. Daarnaast heeft het paneel de hoogste geluidsabsorptiewaarde (aw = 0,90-1,00). Hierdoor zorgt de Krios voor een aangenaam akoestisch comfort. Daarmee kan de plafondplaat in iedere ruimte worden toegepast. Ontdek hieronder meer van de meest populaire plaat van Rockfon!

Verschillende maten Krios plafondplaten

De Rockfon Krios plafondplaten zijn in vele verschillende maten verkrijgbaar:

Aanbevolen toepassingsgebieden voor Rockfon Krios

De plafondplaten beschikken over verschillende voordelen. Zo is een Krios plafond toepasbaar in verschillende ruimtes zoals kantoren, scholen, en douches. Uiteraard kunnen ze ook in andere toepassingsgebieden gebruikt worden. De platen hebben een uitstekende geluidsabsorptie. Hierdoor hebben de ruimtes ook geen geluidsoverlast.

Informatie en voordelen van een Krios plafondplaat

  • Attractief egaal wit oppervlak voor diverse toepassingen
  • Hoge geluidsabsorptie / 100%
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen, kantafwerkingen (combineer met verdiept en zichtbaar plafondsysteem)
  • Gemakkelijk te reinigen met stofzuiger
  • Materiaal is steenwol
  • Rugzijde heeft een mineraalvlies
  • Doorzak en inleg plafondplaten

Wat kost een Rockfon Krios plafond?

Koop nu een Rockfon plafondplaat vanaf € 11,80. De prijs voor een Rockfon Krios plafond is echter geen vast gegeven. Ga naar de bovenkant van deze pagina en bekijk de huidige prijzen per product!

Krios plafondplaten online bestellen?

De Rockfon Krios (inleg en doorzak voor 24mm systeem) kunnen wij ten alle tijde uit voorraad leveren. Wij beschikken namelijk over een standaard voorraad van 800m². Grote bestelling? Stuur ons dan een aanvraag en wij maken een op maat gemaakte offerte voor u! Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor vragen over de Rockfon Krios plafondplaten. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen verder op onze webshop. Bekijk ook het Krios productblad.

Vragen of wilt u meer weten over de Krios? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via info@afbouwtotaal.com

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!