Retourneren

Heeft u een verkeerde bestelling gedaan of is het product toch niet helemaal wat u voor ogen had? Uiteraard willen wij dit probleem graag voor u oplossen. Wij hanteren daarom voor het retourneren van onze producten naar Afbouwtotaal een aantal regels. Hieronder vind u de voorwaarden.

Afkoelingsperiode

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. behandel uw aankoop dus met beleid. Het zou zonde zijn als wij de producten niet terug kunnen nemen. Ook dient u de pakbon of een kopie van de pakbon mee te sturen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U bent zelf ook verantwoordelijk voor de retourzending.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren, exclusief verzendkosten.

Indien u producten zelf komt retourneren houden wij nog steeds de 14 dagen aan. U kunt dus niet direct per pin of contant het geld terug verwachten. Dit geld ook voor het omruilen van de producten.

U kunt de producten retour sturen naar: AfbouwTotaal, Veenweideweg 24, 2957 LD te Nieuw-Lekkerland.

Retourneren bij beschadiging producten

Wanneer u er achter komt dat de geleverde producten bij aankomst beschadigd zijn, heeft u de mogelijkheid dit binnen 3 dagen na ontvangst bij ons te melden. Voor meldingen die binnenkomen na de gemelde 3 drie dagen zijn wij niet meer aansprakelijk.

Voor het melden kunt u contact opnemen via info@afbouwtotaal.com of 085-0647296

Bij deze melding ontvangen wij graag beeldmateriaal waarop de beschadigingen duidelijk zichtbaar zijn, zodat wij kunnen beoordelen wat er mis is gegaan.

Speciaal bestelde producten

Voor speciaal bestelde producten kunnen wij u helaas geen retour aanbieden. U kunt hierbij denken aan producten die voor u op maat zijn gesneden of producten met een levertijd van langer dan 3 werkdagen.

Per stuk bestelde producten

Sommige producten kunt u bij ons per stuk bestellen. Helaas zijn bij ons alleen volle dozen te retourneren en dus geen per stuk verpakte eenheden.

Retouradres

AfbouwTotaal
Veenweideweg 24
2957 LD
Nieuw-Lekkerland

Waarom AfbouwTotaal?

Waarom zou u kiezen voor Afbouwtotaal als uw partner in het leveren van onze producten?
Wij hopen u te kunnen overtuigen door u te vertellen waar wij voor staan:

Wilt u meer informatie over ons of bent u opzoek naar plafondplaten? Wees vrij en neem een kijkje tussen onze plafondplaten en verlichting. Wij zijn natuurlijk ook telefonisch, per mail en via social media bereikbaar.

AfbouwTotaal

Uw betrouwbare leverancier voor systeemplafonds, verlichting en Stas ophangsystemen.

Zelf eenvoudig te monteren. Voorraadproducten altijd binnen 3 werkdagen geleverd!