Plafondpanelen Top 5

Onze Plafondpanelen Top 5 is gebaseerd op de beste plafondplaten (ook wel plafondplaten of systeemplafondplaten genoemd) in prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben alle plafondpanelen uit het onderstaande overzicht op voorraad. Binnen 24 uur kunnen deze plafondpanelen bij u geleverd worden.  Spoedlevering? Dan bent u bij ons ook aan het goede adres.
Onze top 5
1. Rockfon Krios Plafondpanelen
Voor ons is de Rockfon Krios toch wel het plafondpaneel die met stip op nummer 1 staat. Het is gewoon simpelweg een hoge kwaliteit plafondpaneel. Met z’n hoogste mogelijke geluidsabsorptie waarde en  95% vochtbestendigheid nestelt deze tegel zich in de top van alle plafondpanelen.
2. KCS Armstrong Perla OP 0,95 Plafondpanelen
De KCS Perla OP 0,95 stormt de Top 5 plafondpanelen binnen en knikkert daarmee de OWA Brillianto uit de top 5. De KCS Armstrong Perla OP 0,95 is het uitstekende voorbeeld van prijs kwaliteit verhouding. 95% geluidsabsorptie, 95% vochtbestendigheid en brandklasse A2!

De Perla OP is een vernieuwde plafondpaneel die beschikt over een Cradle to Cradle silver certificaat. Cradle to Cradle heeft het doel om kwaliteit van producten en processen te verbeteren zodat ze een positieve invloed hebben op mens en omgeving. De KCS Armstrong Perla OP is dan ook te recyclen tot 100%! Naast de goede recycling van de tegel heeft hij ook een uitstekende geluidsabsorptie en brandwerende eigenschappen. De KCS Armstrong Perla OP is met name geschikt voor kantoren, maar ook in horeca, winkels en scholen vinden we de tegel vaak terug. Het verschil met de normale Perla is dat de Perla OP een hogere geluidsabsorptie heeft.
3. Rockfon Lithos Plafondpanelen
De Rockfon Lithos is het kleine broertje van de Krios plafondpaneel. Nog steeds een hoogwaardige tegel. Het echte verschil zit hem hier in de waarde van de geluidsabsorptie. Krios = 100% Lithos 90%. Verder is het plafondpaneel net iets dunner (Krios 20mm om Lithos 15mm) en gaan er dus ook meer tegels in een pak (Krios 32 stuks om Lithos 40 stuks)
4. KCS Armstrong Sierra Plafondpanelen
Strakke witte plafondpanelen en tevens ook met een scherpe prijs. Zijn geluidsabsorptie met 70% is niet fantastisch, maar heeft dan wel weer een vochtbestendigheid van 95%. De KCS Armstrong Sierra is een uitstekende keuze als u niet al teveel geld wilt uitgeven, maar alsnog een net afgewerkt systeemplafond wilt hebben.
5. KCS Armstrong Tatra
De Tatra gaat al jaren mee in de systeemplafond wereld. Keer op keer weet hij zich dan weer terug te vechten in de Top 5. Dit komt met name door zijn unieke look en dat hij in het verleden enorm veel gemonteerd is. Helaas is de oude Armstrong Tatra niet meer verkrijgbaar en vervangen door de KCS Armstrong Tatra. Qua structuur zijn deze plafondplaten ook niet door elkaar te gebruiken.

Niet gevonden waar u naar zocht? Bekijk ook eens deze artikelen!